Small for Gestational Age & Silver Russell patiëntenvereniging

Vereniging Lid worden Contact Links Disclaimer

Symposium over Silver-Russell syndroom

Op vrijdag 19 januari 2018 organiseert het Expertisecentrum voor Zeldzame Groeistoornissen

(Erasmus MC – Sophia kinderziekenhuis, Rotterdam) het symposium ‘Silver-Russell syndroom: van pasgeborene tot jongvolwassene’.


Silver-Russell syndroom is een van de zeldzame groeistoornissen van het Expertisecentrum, en in de afgelopen jaren is er steeds meer bekend geworden over deze aandoening: In 2017 verscheen de eerste internationale richtlijn over Silver-Russell syndroom, samengesteld door experts wereldwijd, en in september promoveerde Lin Smeets, arts van het Expertisecentrum en medisch adviseur van het SGA platform, op de lange termijn gezondheid en effecten van groeihormoonbehandeling bij patiënten met het Silver-Russell syndroom. Deze nieuwste inzichten zullen gepresenteerd worden op dit symposium, evenals ervaringen van ouders en patiënten. Er zullen praktische tips aan bod komen, en er zal volop gelegenheid zijn om ervaringen uit te wisselen.


Toegang tot het symposium is gratis, maar aanmelding is verplicht. Binnenkort zal op deze site meer informatie verschijnen over de locatie en het programma.


Geef u aanwezigheid en het aantal personen waarmee u komt graag

vóór 4 december door via ezg@erasmusmc.nlSymposium_Silver-Russell_uitnodiging.pdf

SAVE THE DATE 19 januari 2018

ROTTERDAM

SYMPOSIUM
Small for Gestational Age & Silver Russell patiëntenvereniging