Vereniging Lid worden Contact Links Disclaimer

Small for Gestational Age & Silver Russell patiëntenvereniging

Leden informatiedag zaterdag 12 april 2014
Door beheerder op zo, 16/02/2014 - 12:23

Het SGA platform nodigt u en uw gezin uit voor het bijwonen van de SGA leden informatiedag die op zaterdag 12 april vanaf 10.00 uur op Landgoed Beukenrode in Doorn wordt gehouden.

Op deze informatiedag worden er voor ouders lezingen gegeven op het gebied van SGA. Hierbij komen uiteenlopende thema’s aan bod, zoals de medische achtergrond en ontwikkelingen op het gebied van SGA, de stand van zaken omtrent de verstrekking van somatropine na de overheveling. Voor de kinderen wordt een eigen activiteitenprogramma georganiseerd op het terrein van Landgoed Beukenrode.

Het bijwonen van de dag is gratis voor alle leden van het SGA platform, ervan uitgaande dat de contributie over 2013/2014 is betaald. Voor alle andere belangstellenden geldt dat een bijdrage van € 25 per gezin gevraagd wordt. Deze bijdrage is inclusief het lidmaatschap van het SGA platform voor het jaar 2014. Uw aanmelding is pas definitief wanneer deze bijdrage door het SGA platform is ontvangen op het rekeningnummer 14.82.36.308 (IBAN: NL55 RABO 0148236308).

Graag ontvangen wij uw aanmelding voor deze informatiedag uiterlijk zondag 29 maart 2014 via
info@sgaplatform.nl of schriftelijk. Geeft u hierbij aan met hoeveel volwassenen en kinderen u van plan bent te komen, en wat de leeftijd van de kinderen is.

Het SGA platform hoopt op een hoge opkomst. Wanneer echter het aantal aanmeldingen de capaciteit van de locatie overschrijdt, krijgen de (huidige) leden van het SGA platform voorrang.

Met vriendelijke groet,

Steven van Merkestijn (voorzitter)
SGA Platform